'det finns något bakom stjärnorna'

Hej igen! Jag har lekt jullov ett tag och inte orkat blogga riktigt, dock har jag sprungit runt på mellandagsrean och börjat spela munspel (inte samtidigt). Nu är det blott en dag och några timmar kvar på 2010 och jag ska gå upp på mitt rum och slipa lite på min outfit! Har typ bestämt mig för en 'spetstopp' med ett kort tublinne under, eller kanske los korsettos som jag bara burit offentligt en gång... vi får se vi får se (:

Imorgon bär det av mot goa vänner och förhoppningsvis massor av dans och inte så mycket kyla!

Förövrigt så vill jag bara önska alla ett gottnytt, och va rädda om er!  Kraaaam!

 


'säg det igen'


'den första snön'

Det var ett tag sen den kom, och det dröjer ett tag innan den försvinner. Men det är inte snön utomhus jag egentligen syftar på. Jag vill tipsa om världens sötaste underbara film som man bara måste se!
Den första snön handlar om en andunge som heter Sam som kommer bort från sin familj när det är dags att flyga söderut för vintern och han blir därför lämnad kvar. Otroligt söt film om vänskap och överlevnad som är ett måste, inte bara denna jul, utan varje jul!

http://svtplay.se/t/148399/den_forsta_snon


SVT sände den tydligen imorse eller så, så här finns den på SVT play, vet dock inte om det är hela..
Annars finns den för 49 kronor på discshop.se, så kan man njuta av den fler gånger ;)

5 timmar och 57 minuter kvar nu hörrni, tagga!


'en sista sekund'

Nu drar det ihop sig! Jullovet är här till sist och jag har redan börjat tindra med ögonen, känner mig som ett barn igen :)
Igår gick jag ut i skogen med systra mi och grävde fram en julgran! Det är så sjukt mycket snö alltså! Halvt mission impossible att gå i! Hunden var med och han fick simma fram, stackarn. Var dock väldigt skoj :) Släpade till sist hem en gran som enligt pappa 'inte var en jul gran, men en ful gran och då får vi göra det till en kul gran'. Han är rolig han ...

Nu ska jag hur som helst slänga på lite julrött nagellack och sen bär det av mot julavslutning och pepparkakor i skolan!
Ska även dela ut julklapparna på bilderna där nere (V) till mina finaste vänner :)

'lys'

Jag skulle bara vilja tipsa (beordra) alla om att ta och placera ut tända ljus i hela badrummet och ta en lååång dusch (eller bad om man har den lyxen) och bara skölj bort alla problem. Så *svordom* skönt!


Och sedan så vill jag säga att man inte behöver vara bitter för att man är trött! Ta tag i kragen och var glad! Det kan man väl ändå orka i fyyyra skoldagar till? Alla är trötta och ingen blir piggare av att bli bemött av andra som inte kan kontrollera sin trötthet... Ond cirkel, jag vet, men samarbete fölk, samarbete!!

'det är inte snön som faller'

Ute blir det bara vitare och vitare. På höjden då liksom. Oooooch det är ju trevligt! Jag låg och hade sovmorgon igår och när jag vaknade och skulle titta ut vart jag rädd att snön skulle vara borta! Skulle ju vara synd som fan om vi inte fick vår vykortsjul till sist.
Jag tycker där emot inte det är särskilt idylliskt att man inte kan ta sig fram på vägar och trottoarer. Snarare väldigt B att inte en satans regering kan lägga ut en vettig budget för snöröjning! BLir irriterad när de har spenderat halva sommaren på att bygga om vägarna så de blir smalare och sämre för att folk ska åka saktare. På ett ställe kostar de typ 3 miljoner, när de kunde ha ställt ut ett par blomkrukor för 40 spänn istället. Suck ju D: Ska bli politiker en dag!
Eller hantverkare? Langar en sneak-peak på korsett-tjosan nu, ska leka photoshoot med min finaste beccaboll på söndag så då blir det finare bättre bilder då!Ha en fantastisk dag i snöstormen!

'våga våga'

Jag överlevde!
Årets lucia är avklarad och kroppen klarade sig bättre än väntat! Halsen är dock inte helt stadig och det känns inte särskilt kul, med tanke på att imorgon är det pedagogisk konsert och jag lekte just vågad och skrev upp mig. Hoppas att jag är lika vågad imorgon, är rädd som en liten... kanin? Vet inte vad som symboliserar min rädsla mest.

Det som dock är bra är att min 'korsett-topp' är färdigställd, så den ska jag skrida runt i och hoppas att den ger mig nytt mod! Får påbörja en te-kur för att rädda halsen oxå...

Anyways, önska mig lycka till! Langar bild på toppen imorrn typ :)

'the key'

Jag har kommit på det!
Nyckeln till en framgångsrik blogg!
Efter att ha setat i ca två timmar (historialektion) och slumpat bloggar så har jag insett att det man behöver är bilder, bilder och bilder! Det behöver inte vara särskilt vettiga bilder, bara dom är fina! Man kan till och med copy-paste'a bilder ifrån google på lite kändisar och sånt. Man behöver inte skriva något om bilden heller, så det är lugnt på det hållet med!

Jag känner däremot lite att jag vill ha någelunda innehåll på denna besökar-fattiga blogg, så jag vill nog ändå ta dessa bilder själv och de får gärna ha ett samband med mitt liv... Typ "idag har jag köpt en ny jacka för 4000" följt av en bild på en jacka för 4000. Eller? Naej, jag vet inte riktigt. Men jag har däremot kommit fram till att minst var tredje inlägg ska innehålla en bild, så vänta bara! Nästa gång kommer den!!! (Hoppas jag) :'3

Picture this!

'vi kan väl dansa ändå'

Hur kan en flicka som inte ens har uppnått laglig ålder för att dricka ha ingått i ett alkoholberoende?
Hur kan en fredag vara förstörd för att man bara har en halvliter fulvin men inget mer?
Hur kan man vara så jävla blind?
Hur kan det vara så jävla viktigt?

Vi kan väl dansa ändå?

'en torsdag i advent'

Nu har det gått en tid sen mitt senaste inlägg och jag har inga läsare så det spelar ju ingen roll. Men ändå :)
På denna tid har jag hunnit skapa en anna blogg, skriva i den, designa den och ta bort den igen. Inspirationen räcker helt enkelt inte till! Så vad ska man skriva om i sin vackra blogg?
Att vädret är fint och skolan går bra? Eller inte.

Kan berätta vad roligt jag har när jag inte går i skolan!
DÅ syr jag julklappar åt höger och vänster ser ni! Vet inte om jag borde skriva vad jag gjort till mor innan julen har passerat, vore ju inge kul om hon läste det  (:  Men jag kan säga att jag syr en liten 'julklapp' til lmig själv som blir ganska asum om jag får säga det själv! Ett typ korsett-linne-tjosan. Langar bild när det är klart, blir fiiina fisken!

Nu skiter jag i det här, peace <3

RSS 2.0